cabaret: Hans Sibbel / Lebbis - Het Spaanse Kussen in Theater Walhalla op ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2024

  ZA.
21 SEP
HANS SIBBEL / LEBBIS - HET SPAANSE KUSSEN Theater Walhalla, Rotterdam
2024
 
Hoofdprogramma Hans Sibbel Lebbis

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

De titel van het nieuwste programma van Hans Sibbel is Het Spaanse Kussen. Hè? Wat is dat? Precies. Google het niet. Houd je in. Als je wist hoe het met de Titanic zou eindigen, was er immers niet zoveel aan. Als je weet wie de wedstrijd wint, kijkt dat toch een stuk minder leuk. Dus hou die spanning vast. Dit wordt een reis die juist zo leuk is omdat je niet weet waar die naartoe gaat. Lebbis ook niet trouwens. Hij heeft nog geen idee hoe, maar hij zal het er verdomme over hebben. Deze show gaat dus ook hem verrassen.

Route naar Theater Walhalla

Metro/Trein Neem vanaf Rotterdam CS de metro(Erasmus)lijn- richting Zuid (Slinge of Spijkenisse), uitstappen bij halte Rijnhaven. Dan nog 10 minuten lopen: loop het metrostation uit en steek de weg over. Houdt de c1000 aan uw rechterhand en lo..

Bekijk complete route naar Theater Walhalla Rotterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater Walhalla in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Hans Sibbel / Lebbis - Het Spaanse Kussen plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws