cabaret: Groninger Studenten Cabaret Festival - Halve Finale 1 38e Gscf in Stadsschouwburg Groningen op WOENSDAG 13 NOVEMBER 2024

  WO.
13 NOV
GRONINGER STUDENTEN CABARET FESTIVAL - HALVE FINALE 1 38E GSCF Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2024
 
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Groninger Studenten Cabaret Festival - Halve Finale 1 38e Gscf in Stadsschouwburg Groningen
Tickets Groninger Studenten Cabaret Festival - Halve Finale 1 38e Gscf:
wo 13 nov
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 11,50 - 22,50

Extra informatie

Dit jaar vindt de 38e editie van het Groninger Studenten Cabaret Festival plaats. Op 13, 14 en 15 november is het weer zover en zal de schitterende Stadsschouwburg in het teken staan van drie dagen cabaret plezier! Laat je verrassen door ons opkomende comedy talent tijdens deze bruisende festivaldagen.Op 13 en 14 november zullen veelbelovende cabaretiers het tegen elkaar opnemen in spannende halve finales. Op 15 november betreden de drie finalisten het podium om te strijden voor de titel. Naast de geweldige optredens van onze deelnemers, zullen er ook bijzondere gastoptredens zijn die de avonden extra speciaal maken. Zorg dat je erbij bent en haal nu je tickets in huis, en hopelijk zien we je bij het 38e Groninger Studenten Cabaret Festival!

Route naar Stadsschouwburg Groningen

Stadsschouwburg: Turfsingel 86, 9711 VX Groningen parkeren: P-UMCG Noord (Antonius Deusinglaan 1), P-Damsterdiep (Damsterdiep 5), P-Boterdiep (Bloemsingel 10). De komende jaren wordt er doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarhe..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Groningen Groningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsschouwburg Groningen in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Groninger Studenten Cabaret Festival - Halve Finale 1 38e Gscf plaatsvindt.