cabaret: Mike Boddé & Onno Innemee - De klootzak en de eikel in Theater ’t Mozaïek op VRIJDAG 27 SEPTEMBER 2024

  VR.
27 SEP
MIKE BODDÉ & ONNO INNEMEE - DE KLOOTZAK EN DE EIKEL Theater ’t Mozaïek, Wijchen
2024
 
Hoofdprogramma Mike Boddé Onno Innemee

Extra informatie

Een cabaretesk toneelstuk, waarin alles voortdurend in een ander daglicht komt te staan.Een soort Pinter, maar dan van nu. Met liedjes, en grappen, en met een oersimpel technisch concept. Een licht onbehaaglijke en sinistere komedie waarin voor zowel Mike Boddé als Onno Innemee een lang gekoesterde droom uitkomt. Mike krijgt voor het eerst de kans om een serieuze rol te spelen en Onno mag voor het eerst subtiel zijn. Dat is voor Onno niet makkelijk want hij was voor het laatst subtiel toen hij Mike een ‘baggervette opgezette zwangere zeekoe’ noemde.

De klootzak en de eikel.

Route naar Theater ’t Mozaïek

Met de bus Lijn 4 (Wijchen via Wijchen-Zuid) stopt voor het gebouw, halte Oosterweg / ´t Mozaïek. Met de trein Vanaf de voorkant van het station loopt u rechtdoor en u volgt deze straat.Nadat u aan de rechterkant een parkeerterrein bent gepass..

Bekijk complete route naar Theater ’t Mozaïek Wijchen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater ’t Mozaïek in Wijchen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mike Boddé & Onno Innemee - De klootzak en de eikel plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws